nedelja, 1. maj 2011

Terapija ..

 Ojla, spet se malo javljam, čeprav se netu kar malo ogiba .. Zakaj? … Čisto preprosto ker mi roka še ne dovoljuje ustvarjanja .. v taki meri, ki je zame značilna. Še danes ne morem verjet, da se mi to dogaja .. Vsak dan obiskujem terapijo (ostali so mi še štirje obiski) ,ki so boleče .. UZ, magnet in nato še razgibavanje .. groza. Sedenje ob magnetu, ki traja 20 minut …ena velika kriza, vsaj zame, skoraj  izguba čas in res upa, da se bo na dolgi rok izkazalo, da se splača in da bo pomagalo. Opornice ne nosim več (po nasvetu terapevtke in zdravnika), tako, da sem vsaj v tem pogledu svobodna, je pa roka še zatečena in še boli, res pa boli manj. V preteklem tednu mi je terapevtka, s katero delam in med terapijami klepetam, svetovala, naj razvijam svoj hobi .. seveda z zdravo mero razuma, kar pomeni brez pretiravanja in naj počasi pričnem vsakdanje življenje. Prsti so me že zelo srbeli .. in sem počasi pričela .. res  p o č a s i ..  Vsak dan sem predvsem z zdravo roko spacala obesek .. samo enega … ker več preprosto ne gre .. Predvsem sem to vzela kot terapijo ..
Roka je tudi danes, ko nisem počela nič .. le posedala na sonci in uživala, zatečena, pravijo, da bo trajalo še mesece, da se bo vse skupaj postavilo v normalo in res upam, da se bo …

Lep pozdrav vsem .. in če rečem, da komaj čakam, da končam s terapijo in se vrnem na delo .. se ne lažem … dovolj imam ….

10 komentarjev:

  1. Unos trabajos maravillosos. Besos

    OdgovoriIzbriši
  2. Mesece.. leta.. ampak bo bolje, boš videla. Saj ni druge :)
    V tem pasu pa lepo ustvarjaj, saj mečkanje fima malo spominja na mečkanje kakih terapevtskih žogic :) Lepi izdelki so. Me veseli, da si nazaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mª Reyes .. TNX

    Sonja ..nisem še ćist nazaj .. danes je roka spet precej boleča .. in zatečena, kljub temu, da sem včeraj res počivala .. 1x bo bolš ja .. hvala

    OdgovoriIzbriši
  4. Verjamem, da ti je fimanje vsaj malo potešilo željo po ustvarjanju, kljub bolečinam, ki ga je hkrati povzročilo. Lepi obeski. Upam res, da se ti bo ta roka popravila in da boš kmalu fit in naret za vse stvari. Verjamem, da ti je že pošteno tečno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vladuška, res mimanjka fimanje .. sem nekakšna odvisnica od fimana ....:))
    tudi jaz upam, da bo to kmalu mimo .. hvala

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravi se!
    Moje roke so zdrave, ampak se jih fimo ne prime že nekaj časa...
    Ta drugi zeleni obesek je p.r.e.k.r.a.s.e.n., mmmmm kakšna zelena, prav v oči pade.

    OdgovoriIzbriši
  7. uh, držim pestke, zelo zelo... da bodo napovedani meseci postali tedni...

    in spet - divje, divje lepo.

    OdgovoriIzbriši
  8. ankh zelena je zakon .. mam še neki v planu ..nx ...

    mojca mka hvala .. in hvala ...)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Aha, in takšen ankit ti narediš kar tako, skoraj samo z eno roko?! Vsa čast! Super je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jana .. hahahahh ne z levo, z desno .. :))) tnx

    OdgovoriIzbriši