četrtek, 26. maj 2011

Pridih Japonske ..

Že včeraj sem pričela z ustvarjanjem, ker imam danes snemanje, sem hotela nove izdelke dokončati ... Trema je .. kr velika in jezi me, da si človek take stvari nosi k srcu. Smo pač navadni smrtniki .. kaj čmo a ne?!
Dan pa se je pričel precej drugače kot sem ga načrtovala ..
Katastrofa .. kot da trema ni dovolj, se je še vse drugo postavilo na glavo. Najprej zjutraj kava, danes doma, ker imam dopust. To je šlo še OK … potem mulca odpraviti v šolo. Si ogledati možno lokacijo v Šiški, kjer se bo od zdaj naprej prodajal moj nakit .. Potem pa je bil načrt, da končam nekaj izdelkov, pospravim, se stuširam, umijem lase .. skratka se malce spedenam .. potem pa selekcija izdelkov in na snemanje … Ko pridem do dela kjer bi morala pospravljati, opazim, da ni vode … pipe so suhe kot puščava … jebela cesta … in niti opozorili nas niso …. H A L O ….. Vse se je obrnilo na glavo, postorila sem kar sem lahko, v koritu me čaka ogromno posode, krpa za pomivanje tal je že na štilu …. brisača za tuširanje tudi že čaka, vode pa od nikoder … bi kr komu jajca odrezala … sorrrrryyyyyyy, sem pač besna ….
No pa pustimo to. Naj napišem nekaj reči, ki so me navdihnili za naslov tega pisanja. Na netu sem zasledila umetnika (http://www.art-zaya.com/),  ki mi je zelo pri srcu .. prihaja z Japonske in ker sem bila navdušena nad njegovo bojevnico, tako sem jo imenovala jaz, sem se odločila,  da mu pišem. Žal mi dečko ni odgovoril in kdor molči .. pritrd in sem si dovolila scoprat transfer … meni je všeč, kaj pa vam ??




9 komentarjev:

  1. Super so! Prva dva sta mi še posebej všeč.
    Veliko sreče na snemanju!

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja hvala .. jo bom rabla, da ne bom sam aaaaammm ammmm ammmmm ...:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Še vedno nimam pojma kako se dela transfer ampak tole je izpadlo čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo, c'est magnifique, très inspiré !
    (désolée, je ne connais pas le slovène)

    OdgovoriIzbriši
  5. Upam, da ti je šlo kot po maslu z minimalnimi ammm,ammmm,...:)

    Luštni transferji. To moram enkrat poskusit.

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja hvala, transfer je pa čist simpl. jaz printam na paus papir, printat je treba na laser, potem položim na fimo, povaljm in malo pustim .. in to je to .. res je enostavno ..:)))

    NinouChka Thanks and no problem because of the language, I copy the Translate and is ok

    Jana tnx ...šlo je .. kaj pa vem, na koncu je blo zlo sproščeno .. tko da je blo kr fajn .. sem pa utrujena k pes .. grem kar spat ..

    OdgovoriIzbriši
  7. No, me veseli da si uspešno opravila vse skupaj. Tile obeski pa so tja padi in se poberi, če se lahko. Noro noro dobro.

    OdgovoriIzbriši
  8. iz objave v objavo si bolj nora... v vseh možnih pozitivnih smislih te besede. divje lepo. in prejšnje tudi.

    OdgovoriIzbriši