torek, 20. september 2011

Degu .. čilska veverica


Ker nas je pred slabimi 14. dnevi zapustila naša Julč, ki je bila bolna in ker je naša Mici, ki je ostala sama pogrešala družbo, smo se odločili, da potrebujemo novi stanovalki. Včeraj sta v naš dom prispeli  dve mali navihani degu-jki, ki ju ni mogoče fotografirat .. ker sta čisto prehitri..
Trenutno sta še v majhni kletki, ker se z našo Mic še privajajo ena na drugo .. kmalu pa bodo zaživele v skupnem domovanju .. ki ga je ena od novink danes pogumno raziskala .. ko se je Mic pestovala v naročju ..
Skratka zabave kolikor hočeš ..mladički sta prikupni in nič plašni .. pogumno raziskujeta novo domovanje .. in nas zabavata .. 
kuku .. a ne vidiš, da južnam ...))

pa me ujemi, če me moreš ..

kok pri Mic diši ... še malo pa bomo skupaj ..

mal se skirvamo .. se greš ..

dve degu-jki ..  ena rit in ena glava ..
no tole je bil bolj slab izbor, ki sem ga naredila med 30. fotografijami .. ker so te male zverinice čist preveč divje .. da bi lahko naredila kakšnoo normalno fotko .. morda drugič .. al pa če vam kako pokažem ..:)))3 komentarji:

  1. Super za novi stanovalki, tako si je najlaže zaceliti rane ob izgubi. Lušni zadevici, kolikor se vidi, ko sta tako hitri :)

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kolk fajn!! Pri Teju imajo v razredu dva samčka in samo še o njima poslušam!!

    OdgovoriIzbriši
  3. ja naša saga se nadaljuje .. Mici, ki je pri nas že precej časa, bi rada posvojila obe mladički, mlajša jo je z veseljem vzela za malo .. tista malo starejša pa je zeeelo ljubosumna in skače v Mic .. grize, praska .. še bo pestro

    OdgovoriIzbriši