torek, 12. april 2011

Sem kriva jaz ?

No tako kot se je začelo moje letošnje leto .. al pa če se nebi ..
Nezgoda z elektriko, nakupi novih aparatov in zapleti ob tem, potem zvin gležnja … in sem si rekla, zdaj je konec marca in menda bo tudi konec nezgod ..
Ja mogoče pri kom drugem, pri meni pač ne. Danes sem se v službi sklonila na levo v spodnji predal, kjer imam spravljene obrazce … stol s je zapeljal v desno in jaz se nerodno ujela na levo dlan .. tako napol v predalu napol na stranico .. v sklepu palca me je močno zabolelo … zaklela sem ko hudič .. srce je razbijalo … ampak sem si rekla, še dobro, da nisem zgrmela po tleh, bi si razbila še glavo.  No roka me je kar dobro bolela, bolečina se je stopnjevala .. pa sem rekla saj je leva, bom že ..
Ma ja .. bom klinc, sedaj je že zatečena … brez bolečin sem le, ko je res pri miru … sranje … tisti moteči občutek, da ti je koža premajhna ….
No bom vidla kaj mi bo prineslo jutro ..
Se pa sprašujem, a sem res tko zlo raztresena … postajam štorasta … al kaj je zdaj to …. ??

8 komentarjev:

  1. oje oje, kaj se ti res dogaja. Jaz zase vem, da vse delam prehitro, ampak ti pa definitivno imaš trenutno veliko smole. Vstran z njo in lepo počasi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislimmmmm, vesoje ti pa z nezgodami res ni naklonjeno!! Mogoče ti sporoča: ustavi se, umiri in samo zadihaj! Držim pesti, da palec ni zlomljen in da je ta nezgoda definitivno ZADNJA!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala punci .. upam,d a bo res konec, glede roke, pa še čakam kaj bo .. sem mela občutek, da je bolje, pol sem se pa naslonila nanjo in se znašla v peklu ...
    bo že ... 1x ..:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. ne verjamem, da si sama kriva.. ampak ponavadi ma hudič mlade ;) pazi prste ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Porkaš no, pa kaj se teb vse ne bo zgodilo?!? Sej ni čudno, da ob vsem tem pol še take traparije sprašuješ...NE, nisi kriva! Se pač zgodi, včasih tud vse na enkrat in na kupu...ampak tolaži se, da boš mela pol za nekaj časa mir:)
    Drž se!(s tazdravo roko! :D)

    OdgovoriIzbriši
  6. Urška tnx ..

    Klavdija .. ja uapm, da imaš prav, sem pa začela razmšljat o obisku pri okolistu .. mogoče moram zamenjat očala...:))))

    OdgovoriIzbriši
  7. se pridružujem že napisanemu.. upam, da si ok, nekaj časa nisem bila tu..

    OdgovoriIzbriši
  8. mocja mka .. sem OK .. zdaj že ...)) tnx

    OdgovoriIzbriši