ponedeljek, 25. april 2011

Mladost

Vsi smo bili otroci, najstniki in nekje globoko v nas .. imamo nekateri še skritega otroka, ki se včasih pri kobaca na plan, si privošči kakšno hudomušno .. včasih do skrajnosti neumno .. ali le otročjo idejo .. misel .. željo. Kakorkoli, tisti, ki še znamo bit otroci, smo srečni .. biti odrasel je težko .. odgovornost je huda reč ..zato pravim, bodimo otroci, dokler smo to lahko in ne pozabimo, da smo odrasli, ki sprejemamo odgovornost ..
Zmedeno a ne …??!!
Ma ja, tko pač je. Za vse, ki vas zanima, kako je moja roka .. NI DOBRO. Imam občutek, da slike, ki so jih naredili na urgenci, niso pokazale dejanskega stanja, kajti roka me še močno boli .. pravzaprav veliko bolj, kot na sam dan poškodbe in niti terapije ne pomagajo .. tako, da se sprašujem, če bi morda ponovila slikanje .. in bi se pokazal kak zlom ali pa le pok kosti .. kriza, ki mi trenutno jemlje mojo energijo ..Ampak, bodimo optimisti ..
Moje zgornje pisanje pa je bilo namenjeno včerajšnjemu obisku pri prijateljici .. z otroštva, mladosti … Skratka pri osebi, s katero si deliva mladost, prve ljubezni, razočaranja, odraščanje in spomine ..Lep občutek, ko pomisliš, da imaš ob sebi človeka, ki si s teboj deli toliko .. tako veliko .. Skupaj sva že .. ojojojoj veliko, dobrih 30 let ..Majda a je res že toliko, ali me je le zapustilo znanje matematike …  bila so obdobja, ko sva se slišali le po telefonu .. ampak tega je bilo veliko .. nikoli nisva izgubili stik, tudi, ko so to nekateri zeloooo želeli … Midve sva ostali in nekoč je nekdo dejal, da če bi bili skupaj v zaporu, v isti celici 20 let in bi naju izpustili na isti dan, ob isti uri, bi se verjetno pred vrati še kakih 5. minut pogovarjali in šele nato krenili vsaka v svojo smer. Takšni pač sva … nikoli nama ne zmanjka …
No in včeraj sva s sinom odšla na obisk .. sin je neučakano čakal, kajti Majda dela z glino in ima vreteno, moj otrok pa glino obožuje in komaj je čakal priložnost, da se umaže … Torej med tem, ko je otrok packal .. sem jaz z zdravo roko raziskovala njene skrite izdelke, ki jih do sedaj še ni pokazala javno … Sramežljivo jih je skrivala po domačih policah in ko sem jih odkrivala sem samo vzdihovala in stokala … v meni pa je rasla odločitev, da je treba to pokazat tudi drugim. Na hitro sem z mobijem naredila nekaj slik, sedla za njen PC in ji pripravila blog … slike so pač primerne aparatu, vendar bodo tudi boljše … Jaz sem v dar dobila pladenj, ki sem ga doma pofotkala z vseh strani .. in navdušenja niti ne morem skrit … skratka, všeč mi je njen slog .. ker je surov .. naraven …. Sicer pa si sami poglejte …http://namojnacin.blogspot.com/

9 komentarjev:

  1. Je že prav, da si pokazala njene izdelke :) Zdaj pa grem hitro še na njen blog.
    Ponavadi so zlomi še najmanjši problem, vse ostalo okoli, kar se ne vidi na sliki, pa rabi čas. Rabi leta. Vsaj pri meni jih je. Enih par.
    Upam, da bo šlo pri tebi kaj hitreje na bolje.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja Sonja, glede roke imaš kar prav ... upam, da ne bo trajalo tako dolgo ..
    glede Majde pa ... zdajle menda glazira in žge ... juhej, se že veselim njenih izdelkov .. meni so zelo všeč, ko pa bo vse poslikala ... pol pa se bomo pasle ...:)) vsaj jaz

    OdgovoriIzbriši
  3. Upam, da se tvoja roka hitro pozdravi. Če te še vedno tako močno boli in misliš, da ti je niso dobro slikali, pojdi še enkrat na slikanje. Zaupaj svojemu instinktu. Če bodo slike enake, boš vsaj pomirjena, drugače se boš ves čas spraševala kaj je narobe.

    Hvala, ker si prijateljico vzpodbudila, da nam pokaže svoje izdelke. Takšne lepote res niso samo za domače police. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, takšni prijatelji so zakon. Super, da imasta druga drugo. In povsem prav, da si ji naredila blog, kolikor vidim, so njeni izdelki res krasni. Za roko pa držim pesti.

    OdgovoriIzbriši
  5. vse dobro tvoji roki. povej ji, da stiskam pesti za njo, če jih ona ne more :)

    tvoja prijateljica pa je ustvarjalka 1A... greh bi bil, če ne bi podob na ogled postavila... :)

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala vsem za lepe želje .. upam, da bodo uslišane. se mi pa zdi, da je danes prvič od poškodbe, ko lahko rečem, da je roka maaaaalo bolje..:)
    in jutri je še en dan .. pol pa še en ...
    sej bo ..

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, tole s tvojo roko pa je res čisto s... Upam, da te čim prej neha boleti!

    Me veseli, da imaš takšno prijateljico, ki je tudi enkratna umetnica, še dobro, da si ji težila, da izdelke tudi objavi! Takšni prijatelji so največji zaklad!

    OdgovoriIzbriši
  8. I got onto blogger.com from http://vilinskisvet.
    blogspot.com/ and I gotta admit, you have an attractive blog layout.
    For how long have you been blogging for? The way you do
    all of this makes it look like a piece of cake. Your site is gorgeous, and also boasts a great deal
    of interesting content.

    Also visit my web blog :: 45845

    OdgovoriIzbriši
  9. Hello to every , for the reason that I am in fact keen of reading this blog's post to be updated regularly. It carries nice stuff.

    Feel free to surf to my homepage :: luxe vakantiewoning huren

    OdgovoriIzbriši