sobota, 26. oktober 2013

Indiana Jones …

... ali lov za izgubljenim zakladom …
Se sprašujete kaj bluzim, ja vem … bolezen pa to, pa dolgčas, ko si stalno v družbi mulca, ki mu po glavi rojijo le neumnosti. Po enem dnevu samote z virusi, so ti napadli še otroka … in ja, konec počitka, poslušam le še, mami čaj bi … kdaj bomo jedli, kaj bomo jedli …. Ali lahko, ali mi daš .. jaz bi … pa kolikokrat bom še prosil … ni ja, saj poznate, vsaj tisti, ki imate če že ne otroka, pa vsaj moškega partnerja .... no ja malo zlobe ne škodi :)
Kakorkoli že, Indiana Jones … ali lov za izgubljenim zakladom, mi prihaja na misel ob mojih izdelkih v tokratni objavi .. presodite sami, ali se mi meša … ali ne …?

Glede tehnike pa takole, Sylvie Peraud, ki prihaja iz Francije, me je v Pragi navdušila s svojim načinom dela, krasna učiteljica in čudovita oseba (vsaj kolikor sem jo lahko spoznala). Od njene delavnice nisem pričakovala veliko in dobila največ. Rečem lahko le, SylviePeraud hvala.





še vrvice in bo ... itak me pa že spet srbijo prsti ... jupidupidu ....

Se vidimo, če ne prej, pa na Bettini … a ne?!

8 komentarjev:

  1. Ja super sta si zamislili in Sylvie in ti. Na Bettini pa res nasvidenje, se veselim, da en vikend ne bo 100 ljudi neki hotl od mene ampak bom samo jaz kaj hotla dobit iz polija...

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw! Zadnji obesek je čudovit! Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ces pièces sont superbes.
    La première est ma préférée. c'est très joli !

    OdgovoriIzbriši
  4. Res so videti, kot iz kakšne prastare votline s skritim zakladom. Čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, sem pogledala tvoj blog ins e mi cedijo sline .... recept z ajdo in zeljem pa zagotovo probam, .. in to že jutri, bi že danes, pa nima zelja ;)

      Izbriši