četrtek, 11. april 2013

Pomlad ... FairArt ... delavnice ...


Danes sem med lepljenjem plakatov po moji okolici našla čas še za peko izdelkov, ki sem jih naredila že v nedeljo. Noro kako čas beži in kako sem se znašla v nekem ritmu … namesto, da bi se vse skupaj malce upočasnilo, vse beži še hitreje … škoda. Se mi zdi, da zaradi vse te naglice zamujam/o preveč lepih trenutkov, ki so kratki … le hip in že je mimo …
No kar je je … okusila smo malce sonca … izvlekla sem zaprašeno koli in že 2x kolesarila v službo. Ne spomnim se, kdaj sem se tako dolgo vozila spomladi z busom … tale zima je bila res presežek.
Jutri na delavnico … potem v nedeljo sejem FairArt, vplačala sem Prago, ta je še daleč, pa se že sedaj veselim … juuuupijej … zabavno pestro … Saj ni tako hudo .. ko človek premisli.
Ne pozabite, sejem v nedeljo .. 14.4.2013 .. :)






2 komentarja:

  1. uu, tale zelena zazge, noro dober odtenek in obeski so mi zelo vsec. Ja, vcasih si mislim, da res ne morejo stvari it mimo se hitreje, ampak ocitno se da. Zato je treba najti povodec, da vse skupaj malo upocasnis. Jaz vam zelim krasen sejem v nedeljo. Lep dan bo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi sama zadnje čase vedno bolj všečkam zeleno, mi je pa že od nekdaj ljuba kombinacija bele črne in rdeče, tako da se sploh ne bom odločala, saj so vsi obeski čudoviti.

    OdgovoriIzbriši