ponedeljek, 8. april 2013

FairArt Festival d r u g i č

Čas teče precej hitro in dogaja se veliko ... vesela in nasmejana ... pridite, zabavno bo ...

Pozdravljeni, v nedeljo, 14.4. 2013, se bo javnosti drugič predstavil razstavno-prodajni Festival FairArt. Namen FairArt Festivala je, da predstavi čim večje število ustvarjalcev in tako omogoči, da širši publiki pokažejo svoj talent umetniki, ki si šele ustvarjajo renome, čeprav so nekateri od sodelujočih v slovenskem prostoru že prepoznavni. Marjana Cajhen, članica društva Poligilda, ki prav tako dela svoje prve korake v javnosti, je še z nekaj člani združila moči in tako se počasi rojeva prostor, ki bo na enem mestu ponudil pestro paleto unikatnih izdelkov. Marjana in ostali člani društva Poligilda se zavedajo, da iz hobija lahko zraste veliko več. Težava se pojavi, ko se začnejo kopičiti izdelki - tu pa nastopi FairArt Festival. V tujini so takšni festivali prisotni že dalj časa, v našem prostoru pa z redkimi izjemami v preteklosti le počasi uveljavljamo tudi ta način osvajanja trga, ki ga ljudje z veseljem sprejemajo. Za svoj druženje je Festival FairArt izbral prostor v Konservatoriju za glasbo in balet na Ižanski cesti 12 v Ljubljani. Vstop je prost, parkirišča so zagotovljena in verjamemo, da boste med več kot 60 ustvarjalci našli tudi nekaj zase. Dogodek bomo popestrili z glasbo, za katero bo poskrbela DJ BilyBabe.
Tokrat smo za vas pripravili brezplačni delavnici za otroke, ki se bosta odvijale med 10 in 12 uro (pisane hama perlice bodo postale mikavne zapestnice) in med 14 in 16 uro (pobarvanke, ki jih bomo skupaj pobarvali .... ostalo naj bo skrivnost).
Z nami bo tudi Zadnje upanje - zavod za pomoč ljudem v stiski, ki bo zbiral hrano za ljudi in žival, na stojnici bo mogoče tudi kupiti izdelke in majice zavoda. Pridite veseli vas bomo.

PETRUŠKA, Marjana Cajhen., MARGARET88 DESIGN, Nataša Jereb, Petrini Ventili, KuriMandi, NiNABRi©, Mira Žugelj, ŠIVILJA IN THE HOUSE, MAVRIČNE FILCARIJE, Petra Art, Urssula, Mali Mavrični Raj, JAGODA JABUKA GODEC, Ikra ikra, PR`PROFESORJEVIH, Barbara Kožlin, NARAVNA MILA NONA LUISA, USTVARJALNI PRISTAN, Energijski Nakit, ArT Servetkanje, Design of Mine, atelje SONCE, CLAUDIAART, Unikatna Sanjalnica, moja-kapa.si, Cofki.si, ČIPKALNICA, Psihaču male čarovnije, Metuljčkov Vrt, NINA & NANI, nakit Natalie, Macolina - lepe stvari, mimijewnit, Pirate Piška, Bojanina ustvarjalnica, maja, Pisana rokodelnica, Naravna mila Angel, Bigi, Monikini unikatni izdelki, Made by Majcha, NEŽINA USTVARJALNICA, SONJARTE, AnyART, FREYART, PikArt, AIKO, Borut Česnik, Sedem sanj, MANUFAKTURA J, Nataša Gornik, Unikatni izdelki Martina, FIMOLANDIJA, majStyle, Malha LEPOTIN, PiLuLiLu, lepemalestvari, Sandra Turk, ANIN, MISHA MAKES YOU SMILE, DidiArt, CatNinaS, Moji mali čudeži, Roman Gostiša, 100% SUZI, PBdesign, PRONIMA ART, Izdelovalnica malih umetnin ..



Ni komentarjev:

Objavite komentar