nedelja, 30. december 2012

Bay bay .. 2012



Leto, ki se končuje je bilo vse prej kot dobro. Politika je nekaj, o čemer ne želim pisat, vendar se ji v tem trenutku ne morem izogniti. Odločitve naših veljakov, ki se sučejo kot piha veter in cena, ki jo plačujemo mi .. narod .. res škoda besed, potrebna so dejanja in ljudje so se prebudili .. Enako velja za ustvarjalni krog ljudi, kjer so se nekateri PRETIRANO znašli, drugi pa smo bili pretirano zaupljivi ..
Bom prenehal s sranjem, ki so nam ga zakuhali drugi. Raje nekaj zgodovine .. moje. Pred mnogo leti, ko sem bila še sramežljiva pubertetnica, sem na moj rojstno dan našla ogrlico z obeskom številka 13. Nikoli nisem padala na zlato, že kot otrok sem imela rada rustikalen.. nenavaden nakit. To najdeno darilo sem shranila in se odločila, do bo 13 moja srečna številka … veliko let kasneje, ko sem rodila sina .. sem se ponovno spomnila na mojo srečno številko, rojen je namreč ob 13,13 uri .. Hecno, marsikdo bi skočil iz kože, jaz pa sem se nasmehnila in si mislila .. srečnik … ja in to tudi bo .. ker sem se tako odločila .. ker moj otrok mora bit srečen .. ker vsak otrok mora bit srečen ..
In kaj naj si drugega mislim o letu ki prihaja in ima v sebi številko 13. Nič drugega kot S R E Č A … ta nas bo obiskoval. Lahko da bo prelomno, da bo na trenutke težko .. vendar za vsakim dežjem posije sonce in za vsakimi težavami, stoji rešitev. ..
Torej naj vam zaželim SREČO, VESELJE, RADOST .. HREPENENJE .. ZDRAVJE, USPEH, KREATIVNOST IN OSEBNO ZADOVOLJSTVO .. če sem na kakšno reč pozabila .. vam jo želim iz vsega srca .. Vidimo se prihodnje leto, ko bomo še boljši … močnejši … in zase lahko rečem drugačna …
S R E Č N O      2013
 Majda mehurči so še kar tu .. jebela .. mogoče jih drugo leto ne bo več .. :)
malo zmešano in nekaj za moške


še ena za
prihodnost

8 komentarjev:

  1. Seveda je 13 srečno število ... naša hči je rojena na petek 13., točno opoldne in še polna luna je bila :)

    Tebi in vsem tvojim želim eno srečno, prijazno, ustvarjalno in sploh super leto 2013!

    OdgovoriIzbriši
  2. tnx Renata .. enako tudi tebi in tvojim .. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi tebi želim vse dobro v letu 2013: zdravje, veselje, srečo, veliko ustvarjanja ... :-))
    Bodi lepo na prvi dan novega leta!

    OdgovoriIzbriši
  4. tnx Andreja ..če bo šlo vse tako gladko, kot moja prva zadolžitev v tem letu ... potel bo peresn lahko ... UPAM ..:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Juhuhuhuhu 13-ka totalno happy cifra, in kot jaz vem, čutim in verjamem bomo v tem letu vsi blesteliiii :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vesna bravo .. ful pozitivno naprej a ne ?!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Trinajstica je kot nalašč za preboj naprej, dlje, na bolje! In želim ti uspeh, sezi najdlje, doživi najbolje!
    Kar pa se mehurčkov tiče, sem ti pa že enkrat razložila, kako je s to stvarjo - umetniška svoboda! Pa itak jih sam ti vidiš, ogledovalci se posvetimo popolnoma drugim detajlom tvojih kreacij!

    OdgovoriIzbriši
  8. ojla Majda, me veseli, da nas je toliko, ki 13 vidimo kot nekaj dobrega ali vsaj normalnega. za komentar o mehurčkih pa hvala ... si me pobožala...
    upam, da se kmalu dobimo, tako kot smo se menili in se fimasto pozabavamo ...)))

    OdgovoriIzbriši