torek, 14. februar 2012

Pošta


Moja brezglava vihravost včasih prinese kaj dobrega, včasih kaj slabega .. taka pač sem in včasih skočim in šele nato gledam kam bom pristala. No tako hudo ni .. ker pri resnih rečeh si le vzamem čas .. drugače pa ljubim spontanost. Tale valentinov swap pa me je kar zamotal. Fimo ni problem, ko pa je govor o papirju .. takrat pa obmolknem .. obstanem. Vedno občudujem dekleta .. ustvarjalke in ustvarjalce, ki čarajo s papirjem in so pravi umetniki .. n jaz pri papirju izgubim vso svojo domišljijo ..
In ko sem dojela, da moram priložit nekaj papirnatega … me je imelo, da bi se .. odjavila. Pa sem si rekla, bom pa nekaj kupil. Pa se mi tudi to ni zdelo prav .. no, napisala sem en  zelo skromen zaznamek .. dodala obesek na obročku, priložila še mali srček in poslala. Ne bom komplicirala, upam, da je bilo izžrebanki všeč … in tule še opravičilo, papir žal ni moj material ..
Nato pa mi je poštar prinesel moje darilce … juuuuupi, prišlo je ..:)))



Darja hvala
pa še moj prispevek ..:))

13 komentarjev:

  1. Hmmm, pa te papir vleče ali ne? Mislim, bi rada znala ali te sploh ne zanima?

    OdgovoriIzbriši
  2. K .. niti ne .. všeči mi je, ko vidim izdelke.. nii me pa potegnilo, kot fimo .. tu sem se vedno spraševala, kako je narejeno .. pri papirju tega ni ...))
    nismo vsi za vse ..

    OdgovoriIzbriši
  3. No, saj, to me je zanimalo. Vsekakor ni, da bi te košček papirja ustavil pred tem, da se udeležiš fimo swapa. Jaz bi se na tvojem mestu izvila z voščilnico iz fima v velikosti ATC-kartice :P Če bi se sploh toliko sekirala in ne bi voščilnice preprosto kupila, no. (Jaz sem s tem swapom tudi dobila kupljeno, pa ni zato nič manj lepša :)

    OdgovoriIzbriši
  4. No, papir je le za zraven! Kar najbolj šteje je tvoj izjemen talent za fimo! Res bi bilo škoda, da bi klecnila le zaradi koščka papirja!!!! Ker mojega paketka še ni (poštar je pri meni putil le svoj motor) upam, da sem bila jaz na tvojem seznamu, ker mi je obesek čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  5. ooooooo Maja, kako si ti prijazna, žal pa je šel moj obesek .. čisto drugam ...))
    drugič ..

    OdgovoriIzbriši
  6. Hojla Čarovnička! Tvoj obesek je preprosto čudovit in misel je le kot pikica na i pri swapu, zato nikar tako samokritično. Ko spremljam in vidim kaj vse ustvarjate, pa če izpostavim Romanin srček ki sem ga prejela, se sama ob fimanju počutim kot ti pri papirju, a sama vedno pravim da, smo takšni kot smo najboljši in tudi moj srček mi je čisto všeč, predvsem zato ker sem ga izdelala z ogromno pozitivne energije. Lepo Valentinovo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Metuljčica hvala, zelo si prijazna in tvoj srček je kjut .. tnx ...)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Ha, ti se čudiš papirnatim ustvarjalkam, jaz se pa čudim tebi in tebi podobnim. Niti v sanjah si ne prestavljam kaj vse počnete s tem fimom in vaši izdelki so mi naravnost fantastični. Vedno z velikim veseljem pogledam tvoj blog in zijam, kako je to možno.
    Obesek za svap pa je naravnost čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  9. helena hvala, upam, da je tudi lastnici všeč in da bo zadovoljna ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Obesek si super izdelala, kot vse ostale, seveda. Mi je ful všeč srček v srčku. Se pravi, da te malo spodbudimo glede papirčkanja, damo pri naslednjem swapu spet zraven kaj takega in te nekako pregovorimo, da sodeluješ? ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Roberta fimo ni panike, glede papirja pa .. dvomim .. raje kupim, kot da izgubljam živce ..:)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pozdravljena Marjana,prejela sem tvoj obesek in je naravnost čudovit. Kar se papirčka tiče, ne skrbi, tudi meni ni šlo. Bo pa kdaj drugič. Hvala še enkrat. Lp, Mirjana

    OdgovoriIzbriši
  13. Mirjana D hvala, lepo, da si se oglasila.

    OdgovoriIzbriši