sreda, 20. julij 2011

Dan D ..

Ekola, napočil je 20 julij in z njim začetek moje razstave, ki je na ogled v prostorih Knjižnice Šiška, ki se nahaja na Trgi komandanta Staneta v Ljubljani in bo traja nekje do 20.8.2011. Slike so bolj tako tako .. ker sem slikala razstavne vitrine in v njih odseva moja podoba .. žaaaaaaaaaallll, ampak če ni hujšega, še umret ni treba .. ane?!
Skratka, tisti, ki želite si lahko ogledate moje izdelke na enem mestu .. pa še meni ni treba srečat ..))), mal se hecam.  Vsi ste vabljeni in ob tej priliki bi se zahvalila Vladki, ki mi je pripravila prekrasen papir na katerega mi je Lea Hladky Turk s kaligrafsko pisavo spisala spremno besedo, Lea tudi tebi hvala. In hvala vsem, ki me bodrite, da nadaljujem z svojim hobijem ..
Dodaja še slike papirja in pisave. Papir je pripravila Vladka
http://ustvarjalnaskrinja.blogspot.com/

napisala pa Lea.Hladky Turk. TNX. ..:)) Če bi kdo potrebaoval podatke o Lei Hladky Turk, mi pišite, vam jih bom posedovala. Je prava carica .. res obvlada ..













12 komentarjev:

  1. Saj se vidi in nakit je prekrasen. Hm, če bom kaj v Ljubljani, si bom z veseljem vzela čas in šla pogledat, kar si ustvarila. Čestitam za razstavo. Papir in pisava na njem sta tudi nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala Helena .. in če boš blizu, le pridi in poglej ...:))))

    OdgovoriIzbriši
  3. ČEEEEEEEEEEEEESTIIIIIIIIIITAAAAAM...ja, vem derem se spet:P...res sm vesela zate! Je tolk fajn spremljat take pravljice(sploh, ker vem da mam eno vejco zdraven)
    Super si spedenala vse skupaj!... od tvojega nakita (itak!) do čudovito napisanega spremnega besedila na prfektnem papirju! BRAVOOOOO!

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala obema ... in Klavdija, ti se kar deri ... če se človek dere, ker mu je lepo, je vse OK ...:)))))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ej, krasno je tole prišlo in vetrinice super zgledajo s tvojim krasnim nakitom. Sem kar ponosna, da sem še jaz delček zraven :)))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Vladka tnx in upravičeno si ponosna ..:)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo všečno. Tvoj nakit mi je itak všeč. Tak zelo "nosliv" za moj okus. Predstavitev ima pa same presežke: od papirja, pisav pa do same vsebine. Čestitam.

    OdgovoriIzbriši
  8. Malo zamujam.... vseeno, od srca, saj veš.... Č E S T I T A M !!! Bravo za pogum, za korak... Naj te ponese daleč - točno tja, kamor sodijo tvoje sanje.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke, res delaš krasne stvari Keep going! :))

    OdgovoriIzbriši
  10. afna hvala .. uživam ob tem, ko packam ..:))

    OdgovoriIzbriši