nedelja, 27. februar 2011

WTF .. ali kaj je zdaj to …????

Ekola .. po tistem šoku z elektriko, sem si vzela malo pavze. Pravzaprav sem bila v pavzo prisiljena, kajti počutje po tistem tresenju je bilo kar .. sitno. Bolečina  v roki in prsih .. utrujenost .. skratka počitek in samo počitek. V petek izlet v Kranjsko Goro .. sonce .. sonce in spet sonce… sedenje v zavetju, v objemu sonca in suduku .. fajn ..
Včeraj pa sem spet prijela fimo .. in spet pizdim. Kvaliteta se je tako zelo spremenila, da mi gre že zelo na živce.  V teh nekaj letih kar fimam, opažam, da se kvaliteta spreminja, tako zelo kot zadnje čase … to je pa že višek. Nekatere barve so tako zelo mehke in pocaste, da se jih zelo težko oblikuje, druge so trde, da se drobijo in potrebuješ veliko čase in energije, da jo kolikor toliko spraviš v neko normalno stanje. Vendar sem vse to nekako tiho prenašala in se pač matrala. Zdaj pa se je pojavila še krhkost.  En obesek, ki si ga neka dama zelo želi sem danes spet pekla in rezultat je enak .. tako zelo krhko je vse skupaj, da se kar drobi. Zanima me, če je še katera od vas opazila kaj podobnega .. grepa za rumeno, oranžno in živ rdečo barvo ..
Kdo ve, morda pa bo treba preizkusit še kaj drugega in se posloviti od fima …kdo ve??!!
broška ..:) ..pomlad prihaja ..

broška .... tokrat majhna ribica ..
prstana ...










Aja ... ene med vami mi je napisala, da sedaj, ko me je stresla elektrika .. kaj bom sedaj ustvarjal .. no a je kaj razlike … hahahah prav zabaven komentar je bil …tnx ..?!



16 komentarjev:

  1. OK, najprej: zdaj je pa mene streslo, ampak ne štrom, pač pa navdušenje nad vsem, kar si naredila! Vedno bolj nore oblike in dizajne ustvarjaš!! Tist usnjen s petimi rdečimi luknjicami... da dol padeš!!
    Drugič: sem ravno v današnji objavi želela pisati o "drek" fimu! Halo! Tvoje so pocaste, moje žaganje!! Jih ne spravim in ne spravim v dostojno plahto, pa vse imam podrobljeno, da po celi hiši na copatih raznašam ostanke! Te res mine!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja ojla .. ja fimo je ratu eno velik sr....
    s čim bom delala ... šit no ..
    sem že s Klavdijo govorila o tem in tudi ona pravi, da se kvaliteta zelo spreminja .. ali naj rečemo slabša ...
    izdelki so pa .. kaj vem morda streseni hahhah vesolski .. in tnx

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, Fimo se je pokvaril :( Žal :( tudi jaz kolnem vsakič, ko ga primem v roke. In zato to počnem vedno manjkrat.
    Tebi pa še vedno lepo uspeva produkcija, s pokvarjenim fimom in s elektrošokirano roko :)
    Se pa nič ne spomnim, da bi bila jaz potem takole hiperaktivna, ko je mene streslo pred leti. Zgleda drugače deluje, odvisno od osebka :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sonja .. imaš kak predlog .. s čim zamenjati fimo ..
    glede hiperaktivnosti .. sem mela pavzo ...:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem preverila samo Pardo, ki mi je nadležno pacajoč, še pečen prevzame barvo od stvari, ki se jih dotika. bljak.
    Doma imam že lep čas paketek ali dva Cernita, pa Kata.. sprobala pa še nisem :) V Memories pa občasno dobiš tudi Sculpey in Premo. Bom šla enkrat te dni mimo med pavzo, da vidim, če je kaj sabo prinesla z one strani luže.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sem že 2x začela pisat komentar...ampak kakorkoli napišem, se me bere uiber kičasto...jebi ga, lej tko je...men je VSEEEEEEE full všeč! Noro dobre oblike, dodatki z žico, barve, teksture...ma čist si popizdila, nenormalno kolk dobre ideje se ti podijo po glavi...ma res, prou naudušena sem!
    Tko povedala sm svoje, pa nej se bere kokr če...mi je čist vseeno.

    Kar se pa Fima tiče...na žalost ga serje tudi meni, na srečo pa imam toliko zaloge da jih lahko mešam (poc iz ene serije zmešam z drobljivim kamnom iz prejšnje :P), pa nekako gre.
    Sem pa po tanovem navdušena nad Kato in komaj čakam da Lea naroči barvno paleto ;-)
    Cernit, Pardo in Sculpy so zame en navaden poc (so popolnoma isti ali celo slabši kot tapocasta serija Fima)edino Premo mi je boljši in je zelo podoben unemu staremu tanormalnemu Fimu.

    Še tukaj velika HVALA za čudovit prstan...krasen je!

    OdgovoriIzbriši
  7. Aja, še to...spomni se kaj sem ti zadnjič rekla za tvojo broško :P ...mogoče je pa vzrok drobljenja v tem ;-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Klavdija .. glede prstana, sem ti že rekla, da si si ga zaslužila ..:), mi je bilo v veselje, da ti ga poklonim.
    hvala za pocukran kompliment.. in res se mi neki dogaja v glavi .. mogoče je tud elektrika kriva hahhah kdo vem ..
    fimo, kato ... itd .. bo treba probat .. samo pocu se bom pa izogibala...

    dekleta hvala za komentarje ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Tvoje čarovnije so enkratne, tako po barvi kot po oblikah. Všeč mi je ker so posebne barve, za katere ne moreš točno razbrati katero barvo fima si vzela v roke.

    Sem pa vesela, da tvoj blog spet lahko vidim.

    OdgovoriIzbriši
  10. Klavdija, tokrat so se drobili debeli izdelki .. poglej na slikah profile ... vsi so debeli. sem poslušala tršico ;)...
    drobili so se mi pa izdelki, ki so bili mešanica oranžne, rumene in tiste rdeče, ki je bil apri zadnjem izzivu .. rumena in oraanžna sta pa itak čisto pocasti .. sploh se ne da zvalat lepe plahte ... sranje ...

    OdgovoriIzbriši
  11. Pravljičarka .. a je bil moj blog skrit .. eko, sem že pisala kako zelo mi nagaja. bom vidla kaj bo zdaj ko imam nov pc, fotke že brez problema nalagam .. in tnx

    OdgovoriIzbriši
  12. Noro, noro kaj ti počneš. Res so tvoji izdelki vedno bolj odbiti in odlični. Meni je zgornja rdečkasta kolekcija fenomenalna.

    OdgovoriIzbriši
  13. Vladuška hvala .. vsi izdelki so pa na prodaj .. tko, da se lahko odločiš ;))))))

    OdgovoriIzbriši
  14. Uuuuu, predzadnji, noro (pa sploh niso moje barve :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasni obeski, tudi meni so v oči padli rdečkasti toni. In ja rdeča št. 24 je osovražena, osovražena, osovražena. Pop* kako se drobi in je trda... same sploh ne moreš razvaljat, jaz potem zmešam še s kakšno drugo barvo, ki je... pacasta :-) Jah ni ravno neka pametna rešitev, ne? :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. K tnx ..

    Hali hvala ...vidim, da nisem edina, ki ji Fimo najeda ...

    OdgovoriIzbriši