sreda, 23. februar 2011

Today is not my day ..

Ja res je. Zjutraj rahel glavobol, popoldan že skor migrena. Potem se je po močnem tabletu malo uneslo .. ampak to je šele začetek.
I.se je končno lotil mojega prenosnika, ki sem ga kupila v petek. Ko je naložil anti-virus, je pokazalo 36 virusov .. tudi Trojance. Vse skupaj je pustil in se odločil, da prenosnik potrebuje pravega računalničarja … wtf ….. sama pri sebi sem klela .. in si mislila, OK odnesla ga bom v službo in bo.
Potem se je sin odločila, da si bo na starem PC-ju ogledal risanko. OK, ni panike, I. pred TV (kao neka huda tekma), jaz pri sestavi nakita .. zakaj pa ne, naj gleda. Po kakih petih minutah opazim, da mali sedi čisto pokvečeno in stopim k mulcu, mu spustim stol, ga prisilim, da se nasloni nazaj in mu prilagodim monitor. Takrat v nogi monitorja zahrešči ..  in se mi sesede v roko .. FAAAAAAAAAAAK … po težki mukah se rešim kablov ..I. še kar gleda klinčev fuzbal in se ne da motiti .. jaz tiho preklinjam .. mali nori, da sem uničila monitor … pokam od besa in se komaj zadržuje … ampak na TV je huda tekma. OK .. še ne norim ..še se obvladujem .. Odpravim se v otroško sobo po monitor, ki je priključen na starem PC-ju in ko pričnem odklapljati kable … skozi mojo roko šine huda bolečina. .. nič mi ni jasno … Zdi se mi, da me je za trenutek zmanjkalo, vendar še vedno stojim, le začudeno gledam v roko …ki maha skozi zrak ..(refleks pač). Še enkrat pogledam in ugotovim, da se naletela na mino .. dobesedno. Prijela sem kabel, ki sta ga veverici slekli in delno pregrizli …Madona no … streslo me je k norca. Sin, ki je bil ob meni je dojel, da je nekaj zelo narobe … ni vedel kaj bi … ampak na TV-ju je le fuzbal ……………
Kasneje, ko sem se tuširala me je prešinilo .. lahko bi umrla .. res bi lahko .. Tko na hitro, kot bi trenil s prsti … fak ..
Roka me hudičevo boli … vse taj do prsi … malce težje diha, .. ampak verjetno je to še šok …
Drek, kable bi lahko prijel tudi sin … o  … hudiča ….
....
No tole je pa od danes .. pred vsem cirkusom, ki se je dogaja med prvim polčas-em … velikega fuzbala ….

Pa zaplavajmo z ribami .....
tejle pa fotka dela krivico .. škoda .. a se mi ne ljubi popravljat .. sem preveč utrujena ..v resnici spominja na manto ...
prstan ....
plavajoče broške na kupu ...
šopek uhanov ..
pa še šopek prstanov ..
 Zdaj pa grem v posteljo .... upam, da bo mir .... da mi ne bo kaj padlo na glavo, ko bom spala ...
nočkooooooooo....

22 komentarjev:

  1. Ja štala no :(

    Z elektriko se ni za hecat. Jaz bi se na tvojem mestu zjutraj do dohtarja odmajala, da te mal na ekg priklopijo in pregledajo. Vsaj pokliči! Čez katero roko pa ti je stekel tok? Desno?

    OdgovoriIzbriši
  2. Neža štrom je štala ... kaj čmo, sem kr doro. spala sem tud OK ... mal me še roka boli .. desna ... bo že .. tnx

    OdgovoriIzbriši
  3. Ojej, tole se bere kot cela drama . Samo da si OK.
    Lej , fuzbal je fuzbal, tukaj ni dileme :) Drugič se loti takih podvigov med mehiško nadaljevanko, boš morda deležna kaj več pozornosti :) Hec :)
    Obeski so pa čudoviti, nekaj posebnega! Všeč!
    Kaj bo šele zdaj po elektro terapiji prihajalo izpod tvojih prstov ? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh, šit no! Res ni bil tvoj dan, še dobro, da je minil! Pa deci in njihov fuzbal! Če bi bli še podaljški, te do konca ne bi najdu!! Jaz imam tud dva doma (xy-ona) in se včasih počutim kot na samotnem otoku! Govorimo različni jezik! Še dobr, da si vseen vsaj približno OK!!

    Moram pa ti povedati, da mi je tale tvoja "Srednjeveška linija" neznansko všeč! RIBE!!!! Sploh tiste na drugi fotki s prelivom!! Noro! Ne vem sicer, kako dobiš ta čudovit efekt, ampak fantastično zgleda! Moraš prit do kakšnega kostumografa, verjamem da bi vse pobral za kakšno predstavo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja M. hahhahaha zdajle sem se pa nasmejala še za včeraj .. TNX ...res je fuzbal je pač fuzbal .. kaj sem le mislila a ne??? tud vojna bi se verjetno ustavila ..
    jao jao ...
    uapm, da imaš prav in da bo imel elektro šok pozitivne posledice :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja res je .. FFFFFFFFFUUUUUUZZZBBAAAALLL ...zelo resna reč in vsi moški možgani se skrčijo na .. minimum .. (pardon, skor vsi),
    srdnjeveški ... hahaha ok, a naj bo srednjeveški. efekte dobim z blazinicami ... vse, kar delam zadnje čase je zahvala blazinicam ... sem se založila z njimi ;)))). hja .. kostumograf .. nobenega ne poznam in v samopromociji nisem najboljša ... se mi vedno zdi, da se rinem nekam... kjer me nočejo
    bo že ..ko bo čas .. ane:))))

    OdgovoriIzbriši
  7. No, to pa se res sliši zelo nevarano. Pa ravno kable so si našle. Ojej. Ampak serija ti je krasno uspela. Res se kar ne moreš naveličat tega tvojega nakita.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vladuška .. sploh mi ni jasno, kako preživijo, ko pregriznejo kable. te živalce so tko drobcene ... v eno dlan gredo ... in pol se lotijo takšnih kablov .. mene je zrukal k pr norcih, pa me je kr neki skup .. pravzaprav preveč.. grozaaaaaaaa
    glede nakita pa tnx ... še se bo iskrilo ... ker mi je všeč, nikoli ne vem, kaj bo na koncu ..:))))))

    OdgovoriIzbriši
  9. Cela drama! Samo, da si ti in tvoji ok. Pazi nase. Hvala bogu pri nas fuzbal ni nikol na sporedu. :)

    Riiibice - uau, super so; Ampak prstančki so pa fenomenalni, pa drugače sploh ne padam tko zlo na njih.

    OdgovoriIzbriši
  10. jap .. sem ok .. sem pa takoj pomislila na sina, ki je trmaril in sem zaradi njega počela kar sempač počela .. posledica pa je,d a me je streslo ..
    nekako mi ne gre iz glave, kaj bi bilo, če bi se končala moja pot .. grozaaa ..
    in hvala ...

    OdgovoriIzbriši
  11. o hudo, res ni bil tvoj dan. še dobro, da se je tako končalo, kot se je. elektrika je res .... se ni za hecat z njo.
    oh o moških pa ne bi... res ne, če ni fuzbal (moj športa HB ne gleda) je pa v garaži nujno kak avto za pošraufat (ja mehanik je) :s

    evo, na tvojem blogu se pasem (res pasem) že kak teden - sem ga šele zdaj odkrila, ampak punca, izdelki so fenomenalni, tele ribe so me pa pustile odprtih ust... tista s prelivom... OMG OMG.. komaj diham

    OdgovoriIzbriši
  12. Ojej ojej, nekako mi je znan občutek ja.. še dobro da se je vse srečno izteklo. Najhujše je res potem, ko začneš razmišljati kaj pa če...
    Izdelki pa so prečudoviti. Z lahkoto bi si izbrala en kompletek. Prstani pa so vsi po vrsti... zame☺

    OdgovoriIzbriši
  13. Andreja res je, tisto razmišljanje je res kriza ... in vsi vprašaji, groza
    glede nakita pa... vse je še na zalogi .. :)) in tnx

    OdgovoriIzbriši
  14. Izdelki so noro dobri. Tale tvoja zadnja linija je res nekaj posebnega in jo je veselje pogledat.
    Me pa veseli, da boš še naprej z nami. Res veseli. presneto, morava še eno kavo speljat, a ne? :) Najbolje, da kar kmalu, ko imaš še kaj od tega za sabo prinest, v ogled od blizu :))))
    Saj si OK, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  15. ojla Sonja, sem OK ... malce sem še v šoku in zeeeeelo utrujena, na to me je opozoril tudi zdravnik ..ja sem ga kontaktirala, ker me zelo boli roka .. občutek v roki pa je zelo čuden .. tko kot da bi bila omrtvičena in zelo mrzla ...
    pravi, da je to normalno .. upam. važno, da se je moje dihanje uneslo in, da je izginila oblečina v prsih in pljučih ..
    ni hec tale elektrika ... jebela ... kaj če bi ta kabel prijel sin ..
    izdelki so še in jih je toliko, da s eni za bat... pa tudi nadaljevala bom ... samo ne še jutri, danes in jutri počivam ... jutri bom pa v Kranjski na soncu .. upam, da bo sonce ..:)))
    kava kmalu .. to pa ziher :)))))

    OdgovoriIzbriši
  16. Ojej,...dobro si jo odnesla...me veseli, da ni blo nič hujšega!
    O zelo pomembni in sila inteligentni igri, pa ne bom zgubljala besed.
    Očitno nimam veliko moškega hormona v sebi, saj mi že od nekdaj ni jasno zakaj cel trop prešvicanih odraslih moških teče celo uro za eno samo žogo...le zato, da jo brcnejo oz. z glavo odbijejo čim dlje od sebe...what's the point?!?



    Fiše so pa krasne...super oblike, še lepša obdelava! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  17. Klavdija, res sem jo dobro odnesla ... veliko srečo sem imela ...fuzbal vidim pa enako kot ti, jaz pravim, dajte vsakemu svojo žogo, da ne bo golmanu dolgčas. nič ne rečem, so izjeme ..drugač pa brez veze ..
    "fiše" so pa zakon .. jih bo za cel akvarija hahhah
    tnx

    OdgovoriIzbriši
  18. uf! kakšne scene... mi gredo kocine pokonc. dobro si jo odnesla... štroma ni za šlatat - tudi nehote ne. da je le vse ok.

    sam take nakit, ej, tale nakit... fenomenalno! noro in divje noro!

    o fuzbalu pa tokrat nič. in sploh nič.

    OdgovoriIzbriši
  19. mojca - mka, tnx, sem ok. včeraj sem bolj počivala, roka me še boli .. ampak, kot sem že napisala, je DR dejal, da je to normalno in da bom še nekaj dni utrujena. tko da .. tega definitivno ne bom ponavljala hahahah.
    tnx, glede nakita :)) meni je tud ful všeč
    fuzbal pa .. no comment

    OdgovoriIzbriši
  20. Modra ogrlica je pa zdaj samo mojamoja:)))
    Jutri jo bom že nosila.
    Pozdravček.
    S

    OdgovoriIzbriši
  21. srce piše .. naj ti bo v veselje .. in bodi opažena ...:)))))

    OdgovoriIzbriši
  22. Because the admin of this site is working, no hesitation very shortly it will be renowned, due to its quality contents.
    Here is my web site tmj specialists

    OdgovoriIzbriši