nedelja, 20. februar 2011

Ne počivam .. pač ..

Itak, da ne počivam, pač pa nekako ne pridem do PC-ja, ko sem po končanem packanju še sposobna kaj spesnit in uredit fotke .. Se bo situacija spremenila že jutri, ko si bom kupila darilce … en lep prenosnik.. juuuuuuuuuuupi.
Drugač pa tkole …… obsedli so me prstani in itak sem se vrnila na tisto velikost, ki meni bolj sede. Opažam tudi, da postajam dosti bolj svoj in sem posledično manj prilagodljiva .. delam namreč le še to, kar mi res sede … tisto kar mi je res všeč in določena naročila, ki mi narekujejo moje ustvarjanje .. preslišim .. in sem happy … in tko je prav .. delam predvsem za dušo, če se najde kdo, ki mu je to všeč, pa toliko bolje …
No v tej seriji sem probala neki novega .. Broške obožujem in jih tudi nosim. Mnenje, da so za stare mame, pri meni ne velja. Lahko so tko hude, da zasenčijo vse drugo .. kakšne so pa tele moje, pa povejte vi … No itak, da gre poleg še neki prstanov .. in en še nedokončan komplet, ki je včeraj po peki dobil še nekaj dodatkov in se še suši .. eko .. to je to ..

tale pa še čaka ... da se ga konča

12 komentarjev:

  1. Tale serija mi je pa všeč. Čeprav v nekaterih kosih malo mračna, ampak je pa res dobra. Mogoče pa se vidi, da delaš nekaj, v čemer uživaš, ne nekaj, kar se bo dobro prodalo.
    Saj je fino zaslužit z ustvarjanjem.. ampak na tak način to neha bit sprostitev in postane obrt, obveza. Sploh če delaš naročila.

    OdgovoriIzbriši
  2. tnx Sonja, naročil se že nekaj časa izogibam, razen, če so mi pisana na kožo ..
    serija je morda res mračna, čeprav imam občutek, da foke ne pokažejo vsega ... žal je tko .. da ne znam vedno dobro slikat .. pa še potrpljenja nimam za te reči.. :)) taka pač sem ..

    OdgovoriIzbriši
  3. Se tudi jaz strinjam s tem, da delati zase, za dušo je najboljše. Sicer je fajn tudi ko kak evrček prileti in imaš za nove materiale, ampak tudi to ne odtehta tistega pravega ustvarjalnega užitka. Tudi meni je zelo všeč ta tvoja serija in mislim, da bodo broške počasi prišle znova v modo. Prstanov takih večjih, odštekanih imam pa sedaj kar nekaj v zbirki in jih zelo rada nosim.

    OdgovoriIzbriši
  4. tnx Vladuška, na velike prstane sem bla vedno nora .. le da ne maram lesektajočih .. umetnih kamnov .. zlato me nikoli ni mikalo .. tko, da sem bolj te vrste človek, ki je potrošnike takega nakita, ki ga sedaj tudi izdelujem .. prej sem pa bolj iskala in skor nič našla . tko pač je in res je, ko ustvarjaš za dušo, je to zakon :))))
    človek je tko simp happy ... a ne

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoje broške so mi zelo všeč, ker izgledajo kot "altered paper". Enkratno.

    Se pa tudi jaz strinjam, da je ustvarjanje za dušo najboljše. Če naročnikom to paše, super, drugače pa... Jaz naročnice vprašam samo kakšne barve naj bo, kakšna dolžina in ali naj bo nakit simetričen ali nepravilnih oblik. Ostalo je moj navdih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zdaj sem pa res 100% prepričana, da si RES čarovnica:))

    Tudi jaz najraje delam zase, za dušo...sem i zdi, da so takrat izdelki res tisto, kar hočem ustvariti! Ti, iz današnje objeve so čist tvoji, v tvojem stilu, res hude, sploh s tem rahlo zabrisanim kovinskim prizvokom! Ti kar še čaraj zase in za dušo, ker jaz v teh tvojih "zvarkih" uživam!

    OdgovoriIzbriši
  7. Pravljičarka hvala .. in res je, le duša šteje ..:))
    Maja ... hahahah ja sem čarovnica, sam na une grede bradavice na obrazu še čakam :)))
    zvarki so pa .. res moji in mislim, da bodo še ..:))) vem, da bodo

    OdgovoriIzbriši
  8. O, krasni so, fantastični! Zelo velik problem bi imela, če bi me kdo vprašal, kateri mi je najbolj všeč :) Se ti vidi, da uživaš. Uživaj še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  9. veš, kaj sem naprej rekla... oprosti, se grdo sliši - o mater, za crknt! za crknt dobre, seveda. čisto izvenzemeljske. dol sem padla.

    OdgovoriIzbriši
  10. mravljica tnx ..

    mojca - mka .. v tem primeru se tole sliši super, sploh tisto izvenzemeljsko .. tnx:)))

    OdgovoriIzbriši
  11. Kaj naj rečem .. zanimivie zadevšne, ki so mogoče za moj okus res nekoliko preveč temačne ... vedno znova se pri tvojih izdelkih sprašujem kakšna barva je tokrat zraven ... ampak je pa res, da so to tvoji izdelki ... tvoj stil in izdelki te sorte po katerih te poznam in vedno vem, da so tvoji ... če bi naredila preveč čistih barv izdelek v njem verjetno nebi bilo nič tebe ... zato kar nadaljuj po tej poti in ostajaj zvesta sebi in svojemu okusu ...

    OdgovoriIzbriši
  12. Hudo, hudo dobre izdelke si naredila. Vijola odtenki so moje zmagovalke!

    OdgovoriIzbriši