nedelja, 6. februar 2011

… kako bi rekla ?????


No kaj čmo … mečkanje sprošča … pa ne uno .. no tud uno .. ampak tole tud in jaz pač uživam.
Hvala bogu, je bi danes mulc že tok pri sebi, da smo šli vsaj na sprehod … sssooonnceeeeee …. Kok je blo fajn … mega dobro ..
No in potem končanje nekaterih polizdelkov .. peka .. fotkanje.. in zdaj smo tule ..




 

Potem pa zjutraj še  Klavdija … sem ji že napisala; jebela cesta, kje si to najdla. Ampak sploh ni slabo in dečva prav imaš, ko rečeš, da je treba stopiti iz svojih okvirov … obut druge čevlje, stopit, kot da so tvoji in se prepustit .. ker sploh ni blo slabo.
Če pa povem po resnici, me je bla groza … res groza .. ampak priznam, da sem uživala ..
 in to je to …



no ja ... pa še ena malca ... k tko paše .. ane
ps: .. tale blog me pa že tko je.., da se mi bo zmešalo. fotke sem zmanjšala, pa mi jih vseeno ne nalag .. dela mi take presledke .. in mi jih ne pusti izbrisat .... tko hudo neurejeno .... en klinc ...
pa nič ne morem narest .. k da se jezi, .. od jeze pa baje rit raste ..:(((((

13 komentarjev:

  1. Oh in sploh in super krasni gumbki! Jaz z njimi včasih že malo pretiravam :) Tiščim jih že skoraj povsod :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Joooj, jaz imam ideje za Klavdijin izziv šele na papirju, ti pa že prelive in pižamce in končne srčkaste izdelke!
    Pa vse ostalo mi je tudi krasno - one večplastne so mi mega, pa sfrtajčkani, pa gumbi... Super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Spet hudo dobri prelivi in izdelki!

    A tebe tud j... Mene zelo, celo tako, da sem vse zbrisala, pa se še vse premika ipd. Sem že razmišljala, da bi šla ven iz bloggerja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Saj, saj, najprej se pritožuješ pri Klavdiji, v resnici si pa komaj čakala!!! Jaz tud šele tuhtam, da mogoče bi pa bilo lepo, da leno rit zmigam...
    Ah, ko je lepo pogledat, da nekateri tko pridno objavljate na blogu. Prstan mi je fuuul najlepejši!

    OdgovoriIzbriši
  5. Znova sem navdušena nad tvojimi izdelki. In veš, da ko sem včeraj prebrala Klavdijin post, sem se spomnila med drugim tudi na tebe, ker me je zelo zelo firbec, kako se boste spopadle s temi, za mene nemogočimi, barvami. Še dobro, da ne delam s fimo, ker bi itak morala preizkusit, ker bi me gnalo. Mogoče pa ne bi bilo noro tudi s papirjem. Bi tudi jaz morala stopit v povsem druge čevlje. Ampak tebi je znova fantastično uspelo. Res si dobra.

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja z gumbi ne moreš pretiravat .. so .. kuuuuul ...:)))))tnx

    mravljica tnx, drgač pa jaz nikoli ne delam načrta .. primem .. mečkam in kar bo pa bo ..

    Maja hvala .. tole k naju je... je pa že zlo naporno, pol pa pridem v službo, pogledam na net in so fotke tko velike, da te kap .. presledki taki, da je hudo ... mislm .. noro ..res ....

    ankh ... hahahaha itak, da sem komi čakala ... in komi čakam naslednjega ... prsti srbijo k pr norcih .. in hvala, komi čakam, da vidim še druge .. izdelke :))))

    Marna tnx

    Vladuška hvala, meni so bile barve tko hudo nemogoče, da je bil izziv zato še večji ... in res ima Klavdija prav.. barve je treba mešat .. probat ... pa še zabavno je ;))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Klavdija jo je dobro zakuhala... ampak tebe nič ne vrže iz tira - nasprotno. spet same fantastične čarovničkaste lepotke :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca mka hvala ... vrže, vrže, pa še kako .. tale bloger k me je..., mi je pa mal lažji, ki vidim, da nisem edina ... še zvedet moram zakaj se to dogaja ..pa bo ...

    OdgovoriIzbriši
  9. aja Klavdija je pa itak ena čarovni .. čka, ki je kr odobr tole zakuhala, jo kr vidim kako sedi pr barvah in si izmišlja najbolj nemogoče konbinacije ...:)))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  10. Hahahahaha...dobr si si me zamisnla :P...itak, same groze od barv skup tlačm...hahahaha
    Ma te morem pohvalt za tvojo brzino...BRAVO!...pa še bolj za domiselen obesek!...BRAVO!!! BRAVO!!!

    Od kar sem kupila zalogo, pa do danes paketke Fima samo gledam...tanajboljkrvavorozasto sm celo že odprla in vsa njena buhteča barva me je usekala direkt u male možgane...me je kar zapeklo...res je uiberhudo rozasta :(

    Me pa veseli, da si ti že premagala svojo grozo in se teh nebodigatreba barv dejansko lotila...men še ni uspelo.

    ...evo grem zdejlele pacat...zanalašč, pa kar bo bo :P

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasen nakit se je nabral v tvojem kotičku. Super! Tele večplastne so mi še posebej zanimive. Sama jih imam v planu že doooolgo, pa tako kot marsikaj drugega ne pride na vrsto :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. tnx Renata .. jaz občudujem tvoje ... tako svetleče in gladke ...noro .. jaz nisem tako natančna ..in še kar mi ne gre iz glave tista zelena :))))

    OdgovoriIzbriši