sobota, 3. julij 2010

Moja

Zadnjič sem dodala nekaj slik nove tehnike, ki jo počasi osvajam in spoznavam. Izmuznila pa se mi je moja najljubša fotka .. pravzaprav obesek .. no bom popravila napako ..
Meni je všeč .. zeeeeelo všeč …
..
Ja no …dodala bom še malce utripa našega mesta … čudovito je, če si vzameš čas .. in počasi pogledaš detajle … ljudi …. Živež in utrip ..
Ljubljana čudovita si .. predvsem zjutraj, ko se še prebujaš in ko drvim s kolesarim v tvoje središče …ko te mehko božajo prvi sončni žarki .. spreminjajo barve ….
 sedaj pa še malo utripa Ljubljane in Ana 10nica ......

 na novi pridobitvi .. Mesarski most ...

Plečnik in Ljubljanica ..

 Ana 10nica

samo delček nastopa iz Prešerca .. danes pa morda še kaj drugega .. zvečer pa se morda srečamo v bivšem Argentinskem parku .. bo zanimivo .. predstava v zraku ... obožujem in občudujem ljudi, ki imajo " JAJCA " in živijo svoje sanje kot ti umetniki .. škoda ker ni vsak dan Ana 10nicaaaa ...
tele pa še spedenam pa bodo pripravljene :)

2 komentarja:

  1. obesek je čuuuudovit! ga pridem še pogledat.

    ob tvojih posnetkih imam kar skomine po kakšni ledeni kavi tam ob Ljubljanici, po odsevih in vrvežu.

    OdgovoriIzbriši
  2. mojca ojla .. ja lepo je v Ljubljani .. če se ti nikamor ne mudi. jaz sem čisto ob Prešercu v službi in mi gužva kreprko preseda, ko sem naštelana na minute in se turisti premikajo kot megla, bi kar kako petardo vrgla med njih .. ko pa sem v LJ sama kot turist, takrat pa je čudovito ..
    pridi bova kofetkali
    :)

    OdgovoriIzbriši