nedelja, 30. september 2012

Home ... Sweet HomePoznati tisti občutek, ko se te nekdo dotakne tako silovito, da ti spodnese noge .. ja, vem, da poznate. Kaj pa tisti občutek, ko se ti nekaj podobnega zgodi ob dogodku .. tudi kajne?! .. Potem pa sem in tja pridejo izjemni trenutki, ko se ti to pripeti istočasno, torej ob človeku in dogodku .. in če je teh posebnih ljudi več .. potem je energija, ki jo dobiš .. NEIZMERNA … in tako se jaz počutim danes.
Včeraj sem spala samo 4 ure. Zame, ki mi lasje že krepko sivijo … meni, ki mi občasno zdravje kaže zobe, je spanje nekaj, kar mi pomaga, da prestanem dneve kolikor toliko solidno. Priznam, da sem včeraj na Artish prišla z močnim glavobolom, ki ni bil posledica alkohola … pač pa skupek napornega tedna in neprespane noči, ki sem jo preživela v družbi prijateljev…  Da ne dolgovezim, glavobol, bolečina v križu in še slabo vreme .. pa sem danes kljub vsemu prerojena. Moje baterije so polne in resnično upam, da bom tudi v prihodnje sodelovala na sejmu, ki se imenuje Artish in je dogodek z veliko začetnico. Hvala vsem, ki ta dogodek delate tako zelo poseben ..
Ob vsem tem prekipevanju so danes nastale hiške … majhne ljubke … ravno prave … Le kaj mi to pravi … morda da je umetnost moj dom … morda se zato na Artish-u od prvega trenutka počutim tako zelo udobno .. doma ….
...  pravljično mesto ... broške ......


 in še zmešani prsani .. da so prstki doma ..:)))
Sonja mal je clo roza ...:))))))

7 komentarjev:

 1. hehe, takoj sem opazila, da je tudi nekaj roza mimo laufalo :))))))
  Tudi meni Artish ogromno daje. Klepetave prijetne ustvarjalce in obiskovalce, zaradi česar vsi odhajamo domov polni nove energije :) Pa čeprav pošteno utrujeni.
  Torej drživa pesti?

  OdgovoriIzbriši
 2. Artish je res nekaj posebnega in verjamem, da je bilo tudi tokrat nabit z energijo, predvsem s to med vami ustvarjalci. Uživajte še naprej in na še veliko takih dogodkov. Hiške so zakon.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasnonorofajn ti leti izpod prstov...

  OdgovoriIzbriši
 4. Currentlу іt ѕounԁs like Drupal is thе tοp blogging
  platform availablе гight now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?
  Look into my blog post :: underwire bikini

  OdgovoriIzbriši