nedelja, 19. avgust 2012

Ekola …smo nazaj .. in ArtiSH


Pa smo spet nazaj .. dopust je minil .. Spočiti ..? Ne nismo, bilo je zabavno.. hecno … in predvsem je bil odklop. Se pa na Pag verjetno ne bom več vračala .. vsaj ne na ta del, ker me moti nenehno nabijane glasbe iz Zrč, ki očitno nikoli ne spijo … tko pač je, se mi pa smilijo domačini, ki morajo to prenašati.
Kaj se je še dogajalo …? Velike količine lačnih komarjev, ki se jim je zdela moja kri zelo okusna …. Morje, ki ima malo rib, vendar dovolj, da smo jih nalovili za dve večerji. Veliko školjk, nekatere smo pojedli kar na plaži .. z limono …v družbi galebov, ki so hodili pit k izviru sladke vode, ki je tekel iz stene na plaži, je bilo prijetno …. Malce bom pogrešalo njihovo oglašanje, ko so se menili, kdo bo prvi pogasil žejo ..
Sem pa ena tistih, ki se veseli prihoda domov  in ko bo oprana velika gora slane žehte … potem pa novim zmagam naproti …
Aja … ArtiSH … v soboto 25.8.2012 bo spet sejem na Gornjem trgu. Vabljeni vsi, ki vas zanima ustvarjanje. 1.9.2012 pa bo še en ArtiSH, ki se bo odvijal ob zaključku Trnfesta. Dogodek se bo odvijal na dvorišču KUD-a v Trnovem od 12h do 18h … zabavno bo ..pridite ..
Do takrat pa A D I J O  ……


mravlja velikanka

začasni dom .. poln adrenalina .. škorpijon se mi je pridruži 3. noč, elektrika me je stresla vsakič, ko sem se dotaknila pipe ... gosenice, komarji ... vse mogoče živali so bivale z nami .. tudi čriček pod posteljo ......)))))pogled z moje ležalke ...))))

2 komentarja:

  1. Meni pa je Pag tako zlezel pod kožo, da imam pravo pagotožje že nekaj let.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca jaz sem bila tam prvič in morda na nepravem kraju .. saj ni bilo tako zelo slabo .. vsekakor pa bi lahko bilo bolje ...plaže, tiste divje, ki jih jaz obožujme, pa so zakon .. zakon z veliko začetnico ..

    OdgovoriIzbriši