nedelja, 8. julij 2012

Poletje ..


Hja tkole je  .. meni je čisto prevroče … čist, čist preveč je vroče in jaz, ki nisem ravno ljubitelj vročine, sem trenutno v fazi … prisilnega počitka. Ker pa sem taka kot sem, se vsake toliko lotim brezupnih poizkusov in ko končno obupam in z rok potegnem rokavici … raje ne bom opisala kako je videti.
Danes sem se spet lotila .. in hitro končala. Naredila sem en sam obesek in enega, ki se je na poti v Izolo polomil .. predelala. To je to. Kdaj bom pekla, pa kdo ve.. morda šele jeseni ..
Komaj čaka dneve, ko bo prijaznih 22 stopinj .. rahla sapa in prijazno sonce …pred katerim se ne bom skrivala, kot da bi bila v sorodu z Drakulo …..
še nepečena obeska ..



4 komentarji:

  1. Tudi jaz ne prenašam dobro vročine in se skrivam pred njim. Mi je pa nekoliko lažje, ker delo s papirjem ni tako vroče kot delo s fimom. Brez skrbi, poletje bo še prehitro minilo in se bomo oblačili. Obeska pa sta fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  2. Je vroče, ja! Je pa tale vročina idealna za mehčanje in mešanje barv iz starih in zasušenih fimo paketkov. Oblikovanje in peka bo pa počakala na kako ohladitev :-)

    Obeska sta pa krasna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vladka tnx ..

    Renata meni je tok vroče, da je prevroče za vse ... čeprav tole bi res lahko izkoristila za zasušen fimo ...:)) tnx

    OdgovoriIzbriši
  4. I love it when peoplе get tοgethеr
    and share thoughts. Great website, keep it up!
    Here is my web page Http://Www.Bossaswimwear.Com/Monokini/

    OdgovoriIzbriši