ponedeljek, 21. maj 2012

Homeopat….Eko, če bi mi kdo pred leti dejal,d a bom obiskala homeopata, kiropraktika .. in vse ostale alternativce, bi se le nasmejala in si mislila svoje, ali pa morda rekla JAPAJADE.
No in ker se zarečenega kruha poje največ .. sem se ga jaz danes najedla. Kvaliteta mojega življenja se je močno spremenila zaradi astme .. ne zaradi same bolezni, pač pa zaradi vsega kar prinese. Astma kot taka, mi niti ni delala težav. Težave mi povzroča občutljivost, ki jo prinese bolezen. Nikoli ne piskam, nima astmatičnih napadov, v vsem času kar vem,d a imam astmo, sem res kritično doživela napad le 2x in še to zaradi situacij v katerih sem bila. Torej astma ni problem, problem je moje občutljivo grlo in vso sranje, ki sodi zraven. Do kašlja, ki me nadleguje po tedne in tedne, bruhanje, ki spremlja napade kašlja … ma niti ne bom naštevala. Vse je šlo tako daleč, da iz ene viroze lezem v drugo in začaran krog se vrti .. jaz pa norim. Sedaj je v ta krog padel še sin in tu je mera polna.
Danes je padla odločitev, da obiščem homeopata. Ja, jaz, ki sem bila prepričana, da tega ne bom nikoli naredila. Ampak, žal imam dovolj poslušanja DR-jev, ki mi znova in znova ponavljajo,d a to sodi k astmi, da sem pač občutljiva .. bla bla bla. Poklicala sem gospo Hribar Marušo in povedala,d a se zanimam za terapijo, ko je slišala moj bolni glas, je dejala; pridite že danes … HALO … kako prosim, je bila moja reakcija. Pričakovala sem,d a bom naročena čez kak mesec … ok, pridem, sem šokirano odvrnila in potem tuhtala, a je to sploh res .. a bom res šla. Verjetno bi se v mesecu, ko bi čakala premislila in sploh nebi šla. . tako pa sem danes obiskala to gospo. In kaj naj rečem, bila je zelo prijazna … obložila me je z veliko dozo malih kroglic .. zame in za sina …. In zdaj se začne … me prav zanimajo rezultati …. Res …

2 komentarja:

  1. Gotovo dobra odločitev, da poskusiš še kaj druga in jaz držim pesti, da uspe.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo alternativcev? Mogoče zato, ker jim lahko pomagajo ;)
    Sem vesela zate, da si se tako odločila.

    OdgovoriIzbriši