četrtek, 10. november 2011

Zatišje ..

Nič nisem pridna .. ustvarjalno pridna. Drugače sem pa zeeeeeeelo P R I D N A  .. kajti doma renoviramo stanovanje in po velikih količinah prenošenih paketov pohištva in laminata .. imam občutek, da sem že podobna opici in se mi roki vlečeta po tleh. Ampak je bil to šele začetek. V soboto in nedeljo sem preživela na kolenih ali v čepe, ker sem pomagala pri polaganju laminata … na kar sem zelo ponosna (kljub odvečnim kilam, je rit spet trda).. potem sem v ponedeljek s pomočjo prijateljev pričela montirati kuhinjo … … danes sem sestavila še 3 omarice, čakala mojstra, ki je jasno prinesel napačno cev za plin .. in potem končno prišel z pravo. Juhuuu, danes bomo po enem tednu lahko kuhali … ampak ne oglašam se zato, da se hvalim ali jamram. Rada bi povedala, da sem in tja pokukam na vaše bloge, jih na hitro občudujem, kaj več pa žal ne zmorem, ker padem v posteljo in se vam opravičujem … bom nadoknadila, ko bo vse pospravljeno. Upam,d a bo do nedelje končano ..
Sem pa v vsem tem kaosu dočakala mojo predstavitev .. hja, kdor čaka .. dočaka … ane ..!?
Uživajte … in se še klikamo ..
pa še link ..:)))))

6 komentarjev:

  1. SUPERCAAAAAAAAA...krasna predstavitev, super si se odrazala...iz srca BRAVO! Sm vesela zate!

    OdgovoriIzbriši
  2. se pridružujem Klavdiji, ki itak najbolje ve, kaj je umetnost fimanja. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ej, hudo!! Hudi kosi, resnično edinstveni, samozavesten nastop, lepo ti teče beseda, brez treme. Z užitkom sem si ogledala posnetek. Bravo, sem kar važna, da te "poznam" in še bolj sem važna, da imam nekaj kosov tvojega nakita!!! Res, čestitam!!

    OdgovoriIzbriši
  4. dekleta hvala ... moja nastop pa ni bil tako sproščen kot ga vidite ... sem mela hudo tremo in včeraj si sploh nisem upala ogledat posnetka ... hecno. ... hvala še 1x ..:))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Se popolnoma strinjam z Majo, delovala si zelo samozavestno in lepo si vse povedala in na koncu sem se še sama počutila del vsega skupaj in ponosna, da imam tvoj kos nakita. Juhu, končno tudi jaz veljam za drzno in nekaj posebnega. :)))) Malo se šalim, dejstvo pa je, da je tvoj nakit nekaj posebnega in da se zelo rada pokažem z njim. Se počutim kar bolj samozavestno. :))) Vesela, vesela za ta tvoj prispevek. Lep vikend in želim vam da kar najlepše preuredite domek, da se boste fantastično počutili v njem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super!!! Tvoj slog je res nekaj posebnega!

    OdgovoriIzbriši