ponedeljek, 15. avgust 2011

7 dni .. se včasih zdi kot večnost ..


Ekola, mi smo nazaj … in odhod na letošnji dopust sploh ni bil enostaven. Najprej je mene tri dni pred odhodom začelo kuhati … zadnji dan si vročine nisem več merila. Pojavile so se druge skrbi. V soboto popoldan smo opazili, da se naša ljubljenka Julč čudno vede. Samo poležavala, sploh se ni premikala, nič jedla in nič pila. Pogled nanjo je bil prav boleč in bala sem se, da bo vzela svoj konec. Ko smo se v nedeljo zjutraj prebudili je bila moja prva misel Julč, ki nas je v enakem stanju čakala v kletki. Nemočno je ždela in čakala. Odločila sem se, da jo odnesem na veterino, kjer so mi dali antibiotik in me potolažili, da ni tako hudo. V resnici niso imeli pojma kaj ji je … ampak … bomo probal, je dejal veterinar. V ponedeljek zjutraj smo odšli na morje in naši dve navihanki pustili v varstvu prijateljice … S težkim srcem sem se odpravila na dopust. Moje misli so bile pri majhni veverički … vsak dan sem zrva v telefon in maile in čakala novice, kako sta .. kako je Julč. Novice so bile dobre pa vseeno …
Danes smo se vrnili z majhnega raja Severne Dalmacije .. in doma sta nas čakali obe navihanki .. ZDRAVI … in veseli, ker smo se vrnili .. Dober občutek … juuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiii.

še nekaj utrinkov .. seveda naših ljubic in dopusta ...)))

 mali raj na plaži ... ki omogoča skoraj vse ...:)))))
 tik pod vrhovi, ki zahtevajo spoštovanje .. kulinarika tik ob morju ... tista lastna ..njamiiiiiiiiii5 komentarjev:

 1. ane, kok prirastejo k srcu tile mali kosmatinčki :) me veseli, da je spet zdrava in razposajena kot prej.
  dopustniška lokacija in še posebej ponev zgledata pa super. Kako praktično, ko v eni posodi pripraviš vse :) smo jo tudi mi uporabljali na dopustu :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Sonja res je zakon ponev .. o kosmatinkah pa sva si enotni, so zakonnnnnnnnn ...))))

  OdgovoriIzbriši
 3. Vidim, da ste si našli košček raja na zemlji. Fantastično zgleda tole in vse dobrote prav tako. Škoda samo, da si imela skrbi ampak konec dober vse dobro. Jaz pa tudi odštevam, še 4x spim in greva :)))

  OdgovoriIzbriši
 4. oj Vladka, ja naš kotiček .. fajn je blo. lepo se mej ... uživaj ..

  OdgovoriIzbriši
 5. no če pa tole ni bil en super odklop... kljub skrbem :/

  OdgovoriIzbriši