četrtek, 23. junij 2011

Vladka ..


Današnji dan si bom zagotovo zapomnila in če nekateri mene imenujejo čarovnica .. zaradi mojih fimo izdelkov, potem je Vladka vsekakor čarovnica papirja. V torek sva s še eno mamico odšli po nakupih v mesto, kjer sva izbirali prav posebno darilo ..K knjigo za učiteljico, ki je bila z našimi otroci dve leti. Sama izbira knjige ni bila težka, nato pa sva se zamislili nad čestitko, oziroma zahvalo za trud, ki ga je vložila, ko je prenašala znanje na naše otroke in takrat sem se spomnila na Vladko. Prav pohitela sem nazaj v službo in ji hitro spisala mail. Kmalu me je poklicala in res sem se razveselila, da je obraz, ki ga poznam z neta dobil tudi glas. Dorekli sva želje in detajle in naslednji dan sem na mail dobila fotke … N O R O   D O B R E  Č E S T I T K E … Halo   naslednji dan. Če pomislim na vse delo, ki ga je bilo potrebo postoriti .. jaz bi to pacala .. teden .. mesec in vedno znova obupala, ona pa je to scoprala v enem dnevu .. noro.
Vladka hvala za tvoj trud, upam,d a se bo še kdo spomnil nate in na tvojo mojstrsko delo .. in sploh ne dvomim, da ti bo uspelo ..
že kuvetra je bila nekaj posebnega ..

 da čestitke oziroma zahvale sploh ne omenjam...


hiška, ki predstavlja šolo, se lahko uporabi kot knjižno kazalo  .. domiselno a ne ..:)))









 Vladka hvala .. mislim, da učiteljica Stana te voščilnice ne bo zavrgla .. ker je res nekaj posebnega ..


7 komentarjev:

  1. To ni samo čestitka, to je cel projekt, zgodba, knjigica, vse v enem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, hehehe, prav nasmejala me je tale objava in ona je res prav papirnata coprnica :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa kaj si ti nor, cela objava o meni, ne morem verjeti :))) Ampak čarovnice morajo skupaj držati :)))) Predstavljam si, da sem taka mala čarovnička z rjavim lesketajočim plaščem in opečnato rdečimi lasmi. Moja metla je hitra kot blisk in moj dom je lahko pospravljen v trenutku, ker sta za to potrebni dve čarobni besedici :)) Hvala, hvala ti za tole, za naročilo in za vse. Super je bilo delati to voščilnico in naj bo učiteljici v veliko veselje. Pa še prihranila si mi kar nekaj časa, ker mi ni potrebno delati objave :))) Lep vikend.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ojla, Maja .. res je cela zgodba je tole ...

    Andreja .. če je pa res no .. jaz bi se sesula, če bi mela tako nalogo ...:)

    Vladuška naredila sem tist kar je prav ... in s tem tudi pokazala svoje zadovoljstvo ..:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja in res je tako z Vladko. Tudi mene je že enkrat prav ekspesno reševala. Prav tako s čisto posebno čestitko, tako dodelano, tako unikatno, da sem bila prav ponosna, ko sem jo dala slavljencu. Kot blisk je imela narejeno in poslano!

    OdgovoriIzbriši
  6. o noro, noro dobra čestitka. Res prijazno od Vladke, da takole rešuje iz zagat,( tudi jaz imam problemček, Vladka na pomoč). Pa še do tvojega bloga me je pripeljala. Hvala

    Tvoj nakit, Čarovnička, je pa megastičen, Tudi ti se me tako kot Vladka ne znebiš več :)).

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja Vladka je kot blisk ... kr zaslepi ..:))

    Lili ti kr pridi .. :)) in tnx

    OdgovoriIzbriši