sobota, 21. december 2013

FairArt Festival ... jutri


Ekola, jutri je zadnji dan FairArt Festivala v tem letu. Nabral se nas ej kar zajeten šopek ustvarjalcev in vesela sem,d a ste to izkušnjo delili z menoj in mi pomagali, da se sejem obdrži. V letu, ki je pred nami si želim in enako tudi vam, veliko dobrih sejemskih utripov, ki se bodo poznali ne le na duši, pač pa tudi v denarnici, zdravja in uspeha in boljših časov.

Jaz sem za leto zaključila s službo in pred mano je le še jutrišnji sejem na katerega vas vabim. Zbralo se  nas bo veliko število in veselo bo, pridite, ne bo vam žal … idealna priložnost, da podprete ustvarjalce in pripomorete k obstanku kreativnosti. 






pa še broške :)
 



ponedeljek, 16. december 2013

Mraaaaaaaaaaazzzzzzzzzz

Za menoj je zelo mrzla nedelja, od 9h pa do 18,30 sem bila zunaj ... sem prezebla do kosti, pa kljub vsemu srečna kot pujs v koritu. prav dobr občutek ni kaj ... no tule pa je nekaj novih ... in ne pozabite v nedeljo je spet, tokrat zadnjič FairArt Festival v tem letu in spet bomo na Pogačarju ...  se vidimooooooooo :)















sobota, 14. december 2013

RETZHOF pri Gradcu in FairArt Festival v Ljubljani

Ekola, moj prvi mednarodni sejem je pred vrati Retzhof …  Ne bom napisala, da me pridite obiskat, čeprav bi vas bila vesela, ker vem, da je za marsikoga predaleč .. je pa jutri tudi sejem FairArt Festiva lv Ljubljani na Pogačarju … čez 50 ustvarjalcev, 30 stojnic in verjamem, da boste našli veliko lepega, če jih boste obiskali .. ne pozabite FairArt na Pogačarju … in na Vodnikovem trgu, je parkiranje brezplačno ..

   
mene pa tokrat najdete tule  

nedelja, 8. december 2013

Eksperiment …



Že od Prage naprej me je zanimalo, kako se naredi razpoke, ki jih na svojih izdelkih uporablja Sylvie Peraud in ker obožujem razbrazdane, grobe … rustikalne površine, sem poslušala namig prijateljice in ekola, uspelo mi je. Ne vem ali je pot do razpok enaka kot pri Sylvie … ampak sem z rezultatom zadovoljna in navdušena …. 

pred peko



po peki